Vrouwelijke tatoeëerder

Wil jij jouw nieuwe tattoo laten zetten door een vrouwelijke tatoeëerder? Dan kun je altijd bij Mastilo Studios in Ede terecht. Wij werken met een ervaren team van tatoeëerders en piercers. Als jij je tatoeage wilt laten zetten door een vrouwelijke tatoeëerder, dan staat er altijd een ervaren professional voor je klaar. Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een vrouwelijke tatoeëerder. Zo zijn er veel dames die het prettiger vinden om hun tattoo te laten zetten door een vrouw, maar er zijn zeker ook mannen die de voorkeur geven aan een vrouwelijke tatoeëerder.

vrouwelijke tatoeëerder

Waarom een vrouwelijke tatoeëerder?

Er kunnen meerdere redenen zijn om je nieuwe tatoeage te laten zetten door een vrouwelijke tatoeëerder. Voor veel vrouwen geldt dat zij in bepaalde gevallen liever hun tatoeage laten zetten door een vrouw, bijvoorbeeld wanneer de tattoo gezet moet worden op of in de buurt van een intiemere zone op het lichaam. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat vrouwen een heel andere kijk op de kunst van het tatoeëren hebben dan mannen. Hierdoor werken mannelijke tatoeëerders gewoon iets anders dan vrouwelijke tatoeëerders, waarbij er geen sprake is van ‘beter’ of ‘slechter’, maar gewoon van ‘anders’. Uiteindelijk heeft iedereen eigen redenen om te kiezen voor een passende tatoeëerder en het is goed om te weten dat dit bij Mastilo Studios gewoon kan.

De meest uiteenlopende stijlen

Bij Mastilo Studios werken wij met een hecht team van mannelijke en vrouwelijke tatoeëerders. Als jij een duidelijke voorkeur hebt voor één van onze professionals, dan kun je dit uiteraard altijd bij ons aangeven. Je kunt in onze studio alle soorten en stijlen tatoeages laten zetten. Wil jij een Japanse tatoeage, een traditional tattoo of bijvoorbeeld een old school tattoo? Het is bij ons allemaal mogelijk. Heb jij een geheel eigen ontwerp voor je nieuwe tattoo? Dan gaan wij er graag mee aan de slag.

Wanneer bij onze tatoeëersters terecht

Wanneer jij voor het zetten van je nieuwe tattoo de voorkeur geeft aan een vrouwelijke tatoeëerder, dan ben je bij ons in Ede altijd van harte welkom. Wij zijn de tattoo specialist in de omgeving Ede, Veenendaal, Wageningen, Arnhem, Utrecht, Apeldoorn en daaromheen. Maak gerust een afspraak om eens kennis te maken met ons team en de mogelijkheden. Wil je eerst meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Taal wijzigen