Tattoo Ede

Mastilo Studios is jouw tattoo shop in Ede wanneer je van plan bent een tattoo te laten zetten. Wij werken met de meest getalenteerde mensen om jouw lichaam te voorzien van een prachtig stukje kunst.

Bij ons sta jij centraal, jouw wensen en ideeën. Die willen wij graag horen voordat we voor jou een unieke tatoeage kunnen ontwerpen. Ook wanneer je nog niet helemaal zeker weet wat je graag zou willen of hoe je je idee vorm kan geven. Wij denken graag mee en helpen je met het uitwerken van een design dat bij jou en jouw wensen past.

Tattoo Ede
Tattoo zetten Ede

Op maat gemaakte tattoo in Ede

Buiten het reguliere tatoeëren kun je bij ons in Ede ook terecht voor het coveren van je oude tattoo. Heb je in het verleden een foutje gemaakt, of past de tatoeage gewoon niet meer bij je? Geen probleem, wij zoeken samen naar een nieuw plan om je oude tatoeage om te toveren in een nieuw, prachtig pronkstuk.

Buiten het coveren van tatoeages helpen onze artiesten ook graag bij het ontwerpen van een nieuwe tattoo. Samen met jou zullen ze gaan zitten om samen tot iets moois te komen. Houdt rekening met het feit dat hier ook uren in gaan zitten en een ontwerp niet zomaar tot stand komt.

Tattoo artiesten

Jeroen Derks
Fabienne Demmer
Lora Meijer

Tattoo Studio

Kom langs in onze moderne studio  in Ede. Neem je plannen  of idee mee en samen met onze artiesten gaan we kijken hoe we jouw unieke ontwerp kunnen realiseren.

Een tattoo vergt goede nazorg voor een mooi eindresultaat. Wij hebben dan ook enkele handige tips en advies om je hierbij te helpen. Uiteraard kun je bij ons in de studio ook de beste after-care vinden voor je tattoo.

Taal wijzigen