Piercing Ede

De piercing studio in Ede waar hygiëne en kwaliteit voorop staan. Bij Mastilo Studios Ede word je gepiercet in een aparte, afgesloten ruimte.

Wij werken alleen op afspraak. Voor het zetten van je piercing. Maar daarnaast ook voor het uitzoeken van een nieuw sieraad of een controle van je bestaande piercing.

Piercing Ede Mastilo Studios
piercing zetten ede

Onze piercers Ede

Onze vaste piercers in Ede zijn Lina en Jess.

Lina is al sinds 2012 een professionele piercer en altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van bodypiercing en sieraden. Daarbij laat ze zich regelmatig bijscholen zodat haar kennis altijd up-to-date is met de huidige ontwikkelingen.

Lina is lid, bestuurslid en co-founder van APP Benelux. Daarnaast is ze ook één van de paar APP leden in Nederland (Association of Professional Piercers) Twee organisaties die veilig piercen, hoogste hygiëne- en kwaliteit standaarden promoten.

Sinds april ’23 maakt Jess ook deel uit het Mastilo Studios team. Jess is een profesionele piercer en onderscheidt zich met haar geduld en zachte aanpak. Heb je een naaldenfobie maar wil je toch heel graag gepiercet worden? Wil jouw kindje (vanaf 6 jaar) graag oorbellen? Je bent bij Jess aan het juiste adres. 

Wanneer er een afspraak is gemaakt nemen Lina of Jess uitgebreid de tijd voor je. Ze luisteren naar jouw wensen, kijken naar de anatomie en de diverse piercing mogelijkheden. Met als resultaat dat jij uiteindelijk de piercing krijgt die het beste bij je wensen,  je lifestyle en natuurlijk jij als persoon past. Daarbij en misschien wel net zo belangrijk wordt de nazorg van jouw piercing uitgebreid besproken zodat je geen vervelende problemen krijgt met jouw nieuwe piercing.

Piercing webshop

Ons volledige sieraden aanbod vind je in onze webshop. Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteit piercing sieraden met inwendig schroefdraad en sieraden zonder schroefdraad (threadless). Al onze sieraden zijn gemaakt van implant grade titanium, niobium of 14k en 18k massief goud. Sieraden gemaakt van een bewezen, gecontroleerd en gecertificeerd materiaal dat voldoet aan de ASTM international normen (American society for testing and materials international).

piercing nazorg

Nazorg

Een wond geneest in vier fases: de hemostase, de reactiefase, de regeneratiefase en de rijpingsfase. Een piercingwond moet deze vier fases doorlopen met een sieraad dat de wond steeds openhoudt. Hierdoor duurt de genezing van een piercing een stuk langer en heeft het een goede nazorg nodig.

Houd er rekening mee dat je na het zetten van de meeste piercings minimaal 3 maanden niet mag zwemmen of de sauna kan bezoeken. 

Vóór het zetten van je piercing word je uitgebreid geïnformeerd over hoe je je piercing het beste kan verzorgen en wat je kunt verwachten van de genezing. Wij zullen dan ook al jouw vragen beantwoorden. 

Het zetten van je piercing

Voor een zo goed mogelijk resultaat en een fijne ervaring is het van belang dat de piercer, maar ook jij niet wordt afgeleid. Daarom vragen we om maximaal één persoon mee te nemen naar de piercingruimte. Dit ook in verband met de hygiëne is dit van belang.

Daarbij is studio is uitgerust met een SciCan Statim cassette sterilisator en een B-autoclaaf. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om je titanium of niobium sieraad te laten anodiseren (verkleuren) in een andere kleur.

Taal wijzigen