Kleine tattoo

Een kleine tattoo kan een grote betekenis hebben. Wanneer je iets moois met je mee wilt dragen in de vorm van een tattoo, dan betekent dit zeker niet dat de tatoeage een groot formaat moet hebben. Je kunt een mooie boodschap uitdragen, naar jezelf of naar de buitenwereld, met een minder grote tattoo in een subtieler design. Wanneer jij een tattoo wilt laten zetten ben je altijd welkom bij Mastilo in Ede. Wij werken met een ervaren team tatoeëerders en staan graag voor je klaar.

kleine tattoo laten zetten
kleine tattoo mastilo studios

Kiezen voor een kleine tattoo?

Er zijn diverse redenen waarom mensen kiezen voor een kleine tattoo. Het kan een verstandige keuze zijn als je de voorkeur geeft aan een subtielere tattoo en het is ook een populaire keuze voor degenen die hun eerste tatoeage laten zetten. Met een subtiele tattoo kun je snel een indruk krijgen van het gevoel en beslissen of je ook een grotere tatoeage wilt laten zetten. Sommige mensen verkiezen een reeks grote tatoeages die allemaal met elkaar verbonden zijn, terwijl anderen de voorkeur geven aan een verzameling van kleinere tatoeages met elk hun eigen betekenis. Het belangrijkste is dat de tattoo goed bij jou past.

Verschillende mogelijkheden

Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende soorten tattoos. Wij hebben ons gespecialiseerd in alle soorten tatoeagestijlen, zoals traditional, old school en Japans. Heb jij een eigen ontwerp voor een tattoo? Dan gaan we daar natuurlijk ook graag mee aan de slag. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat jij gaat genieten van de tattoo die jij graag wilt hebben. Je kunt een minder prominente tattoo toch heel opvallend maken, maar je kunt deze ook heel subtiel houden. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door een fine line tattoo te zetten.

Een kleine tattoo laten zetten?

Voor elke soort tattoo ben je  altijd welkom bij Mastilo Studios. Wij zijn de specialist in de regio Ede, Wageningen, Arnhem, Veenendaal, Utrecht, Apeldoorn en meer. Wij zetten ons altijd in om jou blij te maken met een tattoo die perfect bij je past, of het nu om een grote of kleine tattoo gaat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Taal wijzigen