Mastilo Studios Tattoo piercing ede

piercing afspraak maken

Je kunt bij ons snel en makkelijk zelf je afspraak inplannen voor het zetten / verwisselen / controleren van je piercing of voor het stretchen van je bestaande piercinggaatje.

Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee naar je afspraak. Ben je jonger dan 16 jaar, dan moet er één van jouw ouders aanwezig zijn tijdens het piercen en moeten jullie beide je kunnen legitimeren. Wij zetten geen tepel- en intiempiercings bij personen jonger dan 18 jaar.

Let bij het boeken van je afspraak op het volgende:

Boek “extra tijd” wanneer je meer dan 2 piercings wil laten zetten. Gebruik “notes” om ons zo veel mogelijk info te geven over wat je graag wil laten zetten / controleren / oprekken / verwisselen.

Weet je niet zeker of de piercing die jij wil bij jouw anatomie past? Maak dan eerst een consult afspraak (hier zijn geen kosten aan verbonden) zodat wij kunnen beoordelen of je een geschikte kandidaat bent voor de piercing.

Kom je samen met een vriend(in) en willen jullie beide een piercing laten zetten? Zorg dan dat jullie aparte afspraken boeken zodat er genoeg tijd is voor het zetten van jullie piercings.

Zorg dat je op tijd komt! Het is mogelijk dat, ondanks de gemaakte afspraak, je toch eventjes moet wachten. De koffie staat altijd klaar en het is bij ons altijd gezellig. Wij doen natuurlijk ons best om op tijd klaar te zijn voor onze volgende afspraak maar houden niet van haasten en nemen graag de tijd voor iedere klant.

Ben je genoodzaakt om je afspraak te annuleren? Doe dit dan tijdig!

KLIK HIER OM ZELF JE AFSPRAAK TE MAKEN