Custom order plaatsen bij Mastilo Studios.

Wij kunnen voor je een specifiek sieraad bestellen bij o.a. één van de volgende merken:

Voordat je een bestelling kan plaatsen hebben wij de precieze maten van het sieraad nodig.

Een “kort of gemiddeld sieraad, niet te lang, niet te kort, standaard maat, aansluitend of een heel klein ringetje” zijn geen maten. Dit zijn begrippen die afhankelijk zijn van de persoon, de anatomie en de plaatsing van de piercing. Om een bestelling te kunnen plaatsen hebben wij maten in millimeters nodig. Hieronder leggen wij je uit hoe je je piercing sieraad kan opmeten.

Meet altijd van balletje tot balletje (de ends/balletjes worden dus niet meegerekend), dit is de draaglengte of diameter van je sieraad.

De maat van een end/balletje is de diameter in millimeters.

Meet altijd in millimeters en zo precies mogelijk. Een verschil van een millimeter betekent al een andere maat dan je mogelijk nodig hebt.

Vind je het te lastig om je sieraad op te meten? Maak dan een afspraak zodat wij het voor jou kunnen doen.

De sieraden die je bij ons vindt hebben niet de standaard Europese maten (Aziatische productie). Onze sieraden worden in America gemaakt en hebben daarom Amerikaanse maten – inches en gauges. Hieronder een tabel met alle US maten, vertaald naar millimeters. Je hoeft je maat niet per se in inches en gauges door te geven.

Weet je al wat je graag zou willen en welke maat je nodig hebt? Stuur een email naar info@mastilostudios.com en geef ons zo veel mogelijk informatie over je wensen.

Bij het plaatsen van een bestelling voor een sieraad op maat wordt een aanbetaling van 50% van het totale bedrag gevraagd. Na het voldoen van de aanbetaling worden de artikelen besteld bij de desbetreffende leverancier.

Wanneer het sieraad door Mastilo Studios is ontvangen, nemen wij direct contact met je op. Het resterende bedrag dien je binnen een termijn van 30 dagen aan ons te voldoen. Wanneer het volledige bedrag is betaald, wordt het sieraad opgestuurd of kan het worden afgehaald in de studio.

Op maat bestelde sieraden kunnen, door hun persoonlijke aard, niet worden geretourneerd of geruild.

Wanneer je binnen 14 dagen na aanbetaling toch afziet van de koop, wordt 20% van het aanbetaalde bedrag in rekening gebracht. Dit om de gemaakte administratiekosten te dekken. De rest van het aanbetaalde bedrag wordt teruggestort op het bij ons bekende bankrekeningnummer.

Wanneer je later dan 14 dagen na aanbetaling toch afziet van de koop, wordt 100% van het aanbetaalde bedrag in rekening gebracht.