Wanneer je een sieraad bij ons bestelt gaan wij zo snel mogelijk voor jou aan de slag. Toch kan het voorkomen dat het tot maximaal 3 dagen duurt voordat je je bestelling ontvangt.

Wanneer wij een bestelling ontvangen, wordt het bestelde sieraad vóór het verzenden nog een keer gereinigd. Dit doen wij met een krachtige, professionele stomer. Heb je aangegeven dat je titanium sieraad geanodiseerd (verkleurd) moet worden? Dan gebeurt dit vervolgens ook. Wij stomen het sieraad dan nog eens schoon. Wanneer je sieraad droog is, wordt het verpakt en gesteriliseerd. Dit schoonmaak/sterilisatieproces duurt ongeveer een uur.

Vervolgens wordt jouw bestelling met zorg ingepakt en opgestuurd.

Dit allemaal gebeurt in onze studio in Ede, omdat daar al het nodige apparatuur staat.

Heb je wat later op de dag besteld, is het een erg drukke dag in de studio en hebben wij jouw bestelling niet op tijd kunnen verwerken, is het dinsdag of woensdag (Lina’s vrije dagen) – dan kan het gebeuren dat het verwerken van jouw bestelling tot maximaal 2 dagen vertraagd wordt. Wij doen uiteraard ons uiterste best om dit te voorkomen maar soms is het niet mogelijk om dezelfde of de volgende werkdag te versturen.

Wij verzenden alle bestellingen met Track & Trace, via PostNL. Zo goed als al onze producten passen door de brievenbus en daarom kiezen wij voor een brievenbuspakket. Dit doen wij zodat wij en de klant het pakket kunnen volgen en meer zekerheid hebben dat alles goed verloopt. Daarnaast is er een nieuwe wetgeving die het verbiedt om goederen als een brief te versturen.

Wordt de bestelling te groot en past het niet meer door de brievenbus (aftercare, merchandise), dan komen er voor het verzenden extra kosten bij.

Bestellingen naar het buitenland worden altijd als pakket verstuurd zodat, vanuit PostNL is dit de enige verzendoptie met track & trace.

Verzendkosten:

Brievenbuspakket NL: €4.95

Pakketpost NL: €8.00

Pakketpost BE: €15.75

Papieren cadeaubon NL: €1.00

Papieren cadeaubon BE: €1.90

Ook kan je er voor kiezen om je bestelling bij ons af te halen. Dit is uiteraard gratis. Er zijn drie afhaalmogelijkheden:

  • Wil je je bestelling alleen ophalen? Stuur ons een mailtje om een afhaal afspraak in te plannen.
  • Wil je het sieraad door ons laten verwisselen? Dit doen wij kosteloos, je betaalt alleen de kosten van het bestelde sieraad. Boek via onze online agenda een afspraak en kies voor de optie: ” Webshop bestelling afhalen en sieraad laten verwisselen. Vermeld bij het opmerkingen veld jouw order nummer. Klik hier voor het online boeking systeem. 
  • Heb je een sieraad besteld en moet de piercing nog gezet worden? Boek dan een piercing afspraak voor het zetten van de gewenste piercing. Vermeld bij het opmerkingen veld jouw order nummer. Je betaalt in de studio voor het zetten van je piercing en voor je bestelde sieraad.

RUILEN of RETOURNEREN:

Alle sieraden worden schoon en gesteriliseerd verstuurd. Om hygiënische redenen mogen geopende artikelen of artikelen met een beschadigde verpakking niet retour worden genomen. Twijfel je of je het ontvangen product wil houden? Laat de verpakking dan gesloten!

Speciale bestellingen (custom orders, speciaal voor de consument, op maat bestelde artikelen) en geanodiseerde (naar wens verkleurde) sieraden kunnen door hun persoonlijke aard niet worden geruild of geretourneerd. 

Retour verzendkosten worden niet door Mastilo Studios gedekt en komen voor rekening van de consument. 

Ruilen of retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na datum van ontvangst! Stuur ons een email om je retour aan te melden, je ontvangt van ons een retourformulier.