We zijn erg trots om de producten van Anatometal in onze studio en webshop te verkopen. Anatometal gebruikt alleen de beste materialen die gemaakt zijn om in het lichaam te worden gedragen, of het nou om een vers of genezen piercing gaat.

De piercing sieraden in ons Anatometal assortiment zijn gemaakt van 6AL4V ASTM F-136 implant grade titanium en 18 karaat massief goud.

Het goud wordt in huis gegoten, als massief 18 karaat. Er worden geen holle materialen gebruikt. Op gouden sieraden wordt er ASTM F-138 schroefdraad of pin gebruikt om draadbreuk te minimaliseren. Goud is verkrijgbaar in geel, wit of roze.

Alle witgouden sieraden zijn palladium gebaseerd en nikkelvrij. Alle roségouden sieraden zijn cadmiumvrij.

De sieraden worden met de hand gepolijst tot een spiegelafwerking voor een ​​zo glad mogelijk oppervlak. Alle producten met schroefdraad hebben een inwendig schroefdraad en een zelfsluitende functie die in het schroefdraad is ingebouwd om verlies van sieraden te minimaliseren. Bij sieraden met stenen worden de randen van de metalen setting over de randen van de steen gekrompen, waardoor ze stevig vastzitten – er wordt geen lijm gebruikt!

Alles wat Anatometal maakt is gegarandeerd levenslang vrij van defecten.

Heb je iets gezien op de website van Anatometal en kan je het niet in onze webshop vinden? Stuur ons een mailtje en wij bestellen het voor je.

www.anatometal.com